Wij zijn Mieke en Peter, zaakvoerders van Primal Dog Food, hebben zelf 3 honden ( 1 Duitse Herders en 2 Mechelse Herders) en zijn hiermee actief in het diensthondencircuit.

Primal Dog Food is in 2015 ontstaan uit een passie voor honden en hondensport. 

Als particulier kan u bij ons ook terecht voor de Kvv van Darf, Meat4Dogs, Alroda en Natuur&Dier, de Vol Bites van Darf, het gamma Celtic Connection, hondensportkledij van Pinewood, hondensport materiaal van Dingo Gear ( voor wie we de exclusieve verdeler zijn voor België en Nederland), daarnaast zijn we ook Puur Care Dealer ( de voedingssupplementen en verzorgingsproducten van Puur en Vetramil zijn top in hun sector) en natuurlijk vind je bij ons ook speeltjes enz.....

Sinds 2018 zijn we ook groothandel voor de merken Darf, Meat4Dogs, Alroda, Natuur&Dier en Dingo. Bent u een winkelpunt of erkende fokker en heeft u interesse in deze producten, dan mag u steeds een mailtje sturen naar primalgroothandel@telenet.be voor meer info.

Stap voor stap blijven we op zoek naar kwalitatief hoogwaardige materialen, waar we zelf achter staan, om ons assortiment uit te breiden voor zowel hond als geleider.

U kan in onze winkel terecht tijdens de openingsuren (maandag: 13u - 20u, dinsdag: 9u30-17u, woensdag: 9u30-18u, donderdag: gesloten. vrijdag: 17u - 20u, zaterdag: 9u30 - 17u, zondag: gesloten) of na afspraak. Betalen kan cash, met de payconiq-app of met bancontact.

Waar ligt onze winkel: Emiel Van Dorenlaan 120 te 3600 Genk

Plan je zelf een evenement of organiseer je een leuke activiteit in een hondenschool en ben je hiervoor op zoek naar een stand met een assortiment aan gezonde voeding, snacks en hondensportmateriaal, dan mag u ons steeds contacteren.

U kan ons ook vinden en volgen op Facebook / Dingo Gear België en Instagram

primaldogfood-logo-kleur