Webshop » materiaal en toebehoren voor hond en geleider » Rex Specs » Cat crap anti-frog

Cat crap anti-frog

HB10211 Cat crap anti-frog

€ 13,95

Beschikbaar

Anti-condenspasta Cat Crap. Vermindert het beslaan van de bril, reinigt en onderhoudt de lenzen. De pasta heeft als voordeel dat deze doelgericht kan worden aangebracht. Bij het aanbrengen van een anticondensmiddel met een spray of een verstuiver worden ook het brilmontuur en de bekleding gespoten. Bij een pasta is dit niet het geval. De Cat Crap can is klein, handzaam en past in elke broekzak. Ideaal voor onderweg.

Ondanks de zeer goede ventilatie is de Rex Specs hondenbril ook niet 100% condensvrij. Bij grote temperatuurverschillen en vochtige lucht kan condensatie op de lens ontstaan ​​en komt het tot het zogenaamde beslaan van de bril. Cat Crap vermindert dit effect en uw hond heeft vrij zicht in situaties waar de bril gedurende langere tijd kan beslaan. Cat Crap bevat geen giftige stoffen zoals PFAS (per- en polyfluoralkylstoffen), die wel in sommige anticondenssprays voorkomen.

Vermindert beslaan
Gemakkelijk aan te brengen
Ideaal voor onderweg
Zonder schadelijke stoffen
Al meer dan 30 jaar op de markt
Het enige wat u nodig heeft om de anti-condens aan te brengen is een zachte doek of een brillenpoetsdoekje. Verwijder eerst stof of vuil van de lens en breng Cat Crap Paste met uw vingers aan op de lens. Gebruik vervolgens een zachte doek of een brillendoekje totdat de lens streeploos is. Niet uitpoetsen voor totale duidelijkheid. Cat Crap laat een nanolaagje achter op de lens. Deze laag voorkomt beslaan en laat condens gemakkelijker weglopen.

Ingrediënten: Water, glycerol, kokosvetzeep, geen giftige chemicaliën.